Scurt pe doi….ooozeci si noua ca ma grabesc.


1.Baga-mi-as picioarele in el de drum.

In primul rând pentru ca-i prost….prost făcut .Si în al doilea rând pentru ca nu poți în 2011,în Europa,după ce Bill Gates a inventat niște treburi și după ce neste uameni au ajuns pe luna,nu se poate,zic,ca tu sa mergi pe jos pe marginea drumului cu lopata de țarâna și sa stupi gropi,bătătorindu-le cu șoșonul.

2. buza de epure și securiștii.

Nume de cod Sabina Sabin.Sabin a dat cu subsemnatu’ la Biroul Special pentru a ajuta aceasta țara.Pentru a apară valorile ei și scara de valori a iubiților noștri conducători.El a vrut doar sa ajute niște colegi sa nu rămână de izbeliste prin tari necunoscute ale Europei singuri fără protecția partidului și fără mângâierea pe creștet în fiecare seara înainte de culcare a primei mame a tarii,to’arasa Elena.Noi trebuie sa ii mulțumim tovarășului domnului Sabin pentru ca a fost acolo pentru a veghea la binele industriei noastre cinematografice.

Am o dilema totuși:dacă el a fost racolat pentru ca era șeful cascadorilor și intra în contact cu mulți dintre ei,cine a fost racolat pentru ca era șeful actorilor și intra în contact cu mulți dintre ei?Si dacă tot suntem la ora întrebărilor existențiale cine era șeful mașiniștilor,gripboy-lor,machiozelor machistelor,cameramanilor sau a editorilor de sunet?

3.Paianjenii sunt pe cale de disparitie

Vaduva neagra se deplasa regulamentar spre Piata Rosie încărcata cu jenti și valize pline de explozibil pe care vroia sa îl detoneze în noaptea de revelion.I-a reușit…….i-a reușit unui prieten de-al dumneaei însa care n-a găsit altceva mai bun de făcut de revelion decât sa ii trimită un sms cu textul „la mulți ani!”pe celularul destinat sa detoneze încărcătura la primirea unui mesaj……nu neapărat un mesaj de urări de bine cât unul de urări de pace din partea lu’ Allah.FAIL!

4.Ba mata-i o vaca

Deci femeia se așează frumos pe scaun și începe sa strângă ţâţa cu sfarcul deasupra unei cești,extrăgând cu atenție lichidul alb călduț în timp ce geme ușor.Dupa ce se executa 1-2 recipiente se face poza și se expun pe siteuri de „specialitate”.De ce? Unii spun pentru ca noi bărbații e porci și are mare căutare pe net filmele astea kinky,alții spun ca din cauza sărăciei.Muu!

5. Cine are noroc are….cine n-are…..n-are.

Dupa ce ca Gigi are de toate,are case,terenuri,vile,masini,oi,echipa de fotbal,functie,bani,maibahuri,ranga,cruce,biserica,jilt de aur,oglinda cu rama de aur,e scolit,are dictie,are diplome,are fani,are bendeac,are tigani pe mosie….acum mai are si autostrada.Ba!Cand e sa nu ai cu ce,nu ai cu ce ba!

Yup,we fuck love you too,God!

6.Lady gaga

Aici chiar nu am ce sa mai zic…poate doar „pofta mare” dacă sunteți la masa.

Anunțuri

Despre allmostakillah

i hate stupid animals,such as:humans,unicorns and dolphins
Acest articol a fost publicat în mondene și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s