Despre javre si despre maidanezii pe care ii iubesc acestia


From: Carmen Arsene [mailto:cmarsene@yahoo.com]
Sent: Friday, March 04, 2011 12:33 PM
To: undisclosed recipients:
Subject: Comunicat presa: ONGurile vor sanctiona prin TOATE mijloacele legale practicile nedemocratice ale Com.adm.publica (Sulfina Barbu)

C O M U N I C A T   D E   P R E S A

–––––––––––––––––––––––––––––––

Semnatari: SOCIETATEA CIVILA (reprezentata prin 61 ONG-uri)

Ignorand nenumaratele noastre indemnuri la normalitate si decenta, la respectarea practicilor democratice si a principiilor transparentei decizionale, Comisia de Administratie Publica a Camerei Deputatilor si-a vazut linistita de treaba, mutiland intr-o maniera incalificabila PL 912/2007 (de modificare a O.U.G. 155 privind gestionarea cainilor fara stapan). Astfel:

Toate propunerile/solutiile societatii civile au fost respinse (odata cu forma adoptata de Senat care a fost practic desfiintata) in timp ce amendamentele Prefectului Capitalei (la redactarea carora a contribuit un hingher cercetat penal) au fost adoptate in bloc, cu o singura modificare: Consiliile Locale vor alege intre eutanasiere si sterilizare (fara returnare!)

Majoritatea amendamentelor VALIDATE de Comisie depasesc cadrul de reglementare al Legii, sunt aberante, abuzive, neconstitutionale (se introduce posibilitatea eutanasierii in masa, se exclude controlul societatii civile asupra activitatii serviciilor de hingherit; se ingreuneaza/impiedica adoptiile; se ia dreptul ONG-urilor de a concesiona activitatea de gestionare a cainilor fara stapan etc)

Totodata:

Conducerea Comisiei, in speta d-na Sulfina Barbu a nesocotit cererile noastre repetate ca acest proiect sa se discute in mod transparent (sa fie introdus pe “ordinea de zi” a sedintei Comisiei, iar “ordinea de zi” sa fie publicata pe site-ul Camerei Deputatilor cu cel putin trei zile inainte de desfasurarea sedintei respective) si l-a “strecurat” in mod premeditat pe lista suplimentara, in timpul sedintei (actiune a carei premeditare este tradata de faptul ca Prefectul Capitalei a fost invitat special pentru a se asigura ca se discuta despre P912);

Prefectul Capitalei, Mihai Atanasoaie a fost invitat/primit de d-na Sulfina Barbu, la discutarea pe amendamente a PL 912, in timp ce reprezentantii ONG-urilor n-au fost invitati/primiti, desi cerusem acest lucru prin mai multe adrese oficiale si desi, la ora la care se desfasura sedinta Comisiei, in fata Parlamentului se desfasura un miting de protest al ONG-urilor respective.

Discutarea PL 912 a constat in fapt in discutarea unui singur articol (cel ce prevedea eutanasia). Desi existau 3 seturi de amendamente (incluzand pe cel depus si sustinut de catre prefectul capitalei) nu a exista o dezbatere pe articole/amendamente, precum este procedura parlamentara, astfel ca deputatii prezenti nu au votat pentru forma legii in totalitatea ei ci doar pentru un articol, restul fiind stabilit ulterior, illegal, in afara Comisie/raportului, in conformitate cu “directiva de partid”.

Consideram ca aceste mostre de nerespectare a practicilor democratice si a principiilor transparentei decizionale (impreuna cu consecintele lor) precum si tratamentul discriminator aplicat ONG-urilor, SUNT INTOLERABILE si trebuie sanctionate prin toate mijloacele legale. In consecinta am hotarat:

Atacarea Legii la Curtea Constitutionala (in cazul in care ea va trece de votul Camerei Deputatilor);

Depunerea la Parlamentul European (impreuna cu Organizatii de Protectie a Animalelor din strainatate) a unei solicitari de avertizare a Parlamentului Romaniei pentru practici nedemocratice;

Analizarea posibilitatii de a depune plangere penala impotriva Presedintei Comisiei pentru administratie publica, amenajarea teritoriului si echilibru ecologic, d-na Barbu Sulfina, pentru comiterea infractiunii de “abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi” (in cf cu art. 247) C.P;

Transmiterea catre ONG-urile si catre iubitorii de animale din strainatate a indemnului de a boicota Romania si produsele romanesti, in special produsele turistice promovate de Ministrul Elena Udrea.

Carmen ARSENE

Vicepresedinte

Federatia Nationala pentru Protectia Animalelor (FNPA)

cmarsene@yahoo.com, fnpa@mail.com

Asta e spamul pe care amicul Cristean mi l-a trimis azi.De prost ce sunt l-am citit.De incult ce sunt nu l-am inteles.O rog pe idioata aia de dixtinsa doamna Arsene sa imi raspunda unor nelamuriri.

1.Ce inseamna mai exact,in viziunea d-voastra „normalitate si decenta„?E normal sa fiu atacat in plina strada mai des decat Bear Grills in mijlocul junglei?De catre animale pe care semenii mei mai civilizati le-au domesticit de mai bine de 4500 de ani?E decent sa ma umplu de cacat din strada pana la etajul 4?E normal ca asociatia mea de proprietari sa aiba 143 de suflete dintre care 51 oameni si restul patrupede?

2.Propunerile/solutiile astea nu sunt cumva aceleasi pe care le-ati urlat din toti bojocii in urma cu multi ani cand v-ati infiintat ca si organizatie si care pana acum au fost aprobate sau cel putin tolerate fara sa aiba vreun rezultat?

3.Ce legatura are cercetarea penala a unuia care a colaborat la proiectarea amendamentelor cu toata treaba asta.E de meserie hingher .Cu asta se ocupa si despre asta poate da sfaturi si pareri.Probabil ca era cercetat pentru furt sau viol.Daca nu a fost prins violand un caine nu vad ce legatura are cu lupta pro sau contra killaririi maidanezilor.Prin simplul fapt ca ai introdus aceasta fraza in acest context consider ca IQ-ul tau nu depaseste 15 puncte.

4.Majoritatea amendamentelor VALIDATE de Comisie depasesc cadrul de reglementare al Legii, sunt aberante, abuzive, neconstitutionale.…..hmm,sa citim deci din PL 912/2007

-art 1 se abroga.

adica daca eu am doar 1000 de lei tu nu ma poti obliga sa cheltui 500 pe hoteluri si dusuri de javre imputite si dupa aia sa imi urli in ureche ca nu ti-am dat scoli,spitale,parcari,drumuri,piete si parcuri….

-art 1 prim litera 1 se infiinteaza Registrul national de identificare si inregistrare a animalelor fara stapan.

Da,foarte neconstitutional si antidemocratic pentru constitutia popoarelor unite ale maidanezilor in democratia maidaneza….

Sunt multe mah..multe articole si multe aliniata.Daca vreti sa cititi tot luati d-aici.Doamna (si folosesc termenul foarte necorespunzator)sa imi explice si mie ca la copiii cretini muscati de caine care sunt punctele neconstitutionale si nedemocratice.

5. Despre indemnul vostru patriotic de a boicota tara in Europa nu prea mai am ce sa zic.Idiotenia voastra ma lasa perplex.V-as propune insa sa boicotati si pe zdremtele alea care va tot obliga sa va spalati mai des,si pe muistii aia de va obliga sa mancati mai sanatos si pe handicapatii aia care vor mai multe drepturi pentru handicapati.Si daca va mai ramane timp hai sa dam foc la casele alora de incearca sa va scoata din cacat …fie el si de caine…facand cateodata,tot pentru voi,concesii si compromisuri compromitatoare,si fapte de o calitate morala dubioasa.Eu nu cred ca oricare dintre parlamenturile Romaniei si-au dorit vreodata sa se ajunga aici.Voi trebuia sa aveti ideile astea marete cand erau doar o mie de caini pe strazi.Acum e prea tarziu.Acum tre’ sa inghiti in sec si sa taci.Poate ca daca o mai luam odata de la capat o sa va ganditi de doua ori inainte de a va corci cainii prin parcuri sau inainte de a-l lasa de izbeliste pentru ca v-ati mutat intr-o casa mai mica sau ati plecat 2 luni in concediu in strainatate.

Despre allmostakillah

i hate stupid animals,such as:humans,unicorns and dolphins
Acest articol a fost publicat în social și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Despre javre si despre maidanezii pe care ii iubesc acestia

 1. Voi solicitaţi boicotarea ROMANIEI de dragul ONG-urilor voastre?
  VIAŢA UNUI SINGUR OM VALOREAZĂ MAI MULT DECÂT A TUTUROR ACESTOR JIGODII ÎMPUŢITE!

 2. inahinah zice:

  aoleo, iar incep jegoshii astia cu cainii lor…..
  ‘te-m-as sub pene, ca sila mi-i de toate ong-urile astea .

 3. pt_arsene zice:

  In mod cert cetateana Arsene a fost intr-o alta viata cel putin „pudel”, cat depre ONG-urile respective in numar de 61 sunt cam pe cale de inanitie, fara tam tam la ham -ham nu au fonduri; deci ei nu pretuiesc VIATA SEMENILOR si nici OPTIUNEA de a fi in dezacord cu cei din 61 ong-uri. Partea neplacuta este ca platitorul de taxe, contribuabilul este spoliat pentru aceste idei aberante ( bani pentru canise, cand alimentatia sugarilor se „reformeaza”, pana la urma cu ce contribuie aceste ong la PIB sau bugetul local? ) Cat despre civilizatie ce sa mai vorbim , la tot pasul in orice oras observi rahat de caine cu sau fara stapan despre urina lor toxica asfaltul parcarile -taxate din bani ai contribuabilului- put de te sufoca, iar ei iubitorii si ong-urile lor devin tot mai nespalati. Nu am vazut nici o actiune de igienizare a domeniului public a ong -urilor in urma poluarii masive cu fecalele exemplarelor, nici macar punguta si farasul nu il mai au ca bagaj acesti indivizi! Vor respect, vor viata curata si drept pentru un oras curat? Ce fac ei pentru aceste elementare lucruri? NIMIC DOAR VALURI pt fonduri si multa multa foarte multa mizerie! RUSINE sustinatorilor maidanisti!

 4. Hingheru zice:

  ONG-isti si fanaticii astia sunt o problema grava pentru societatea romanesca terorizata de haitele cu maidanezi ca inca mai fac victime dupa 2 ani de cand este legea blocata pentru ca in tara asta coruptia si prostia persevereaza .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s