Logic


Un mare sef care se pregateste sa angajeze personal sta la birou.

Pe canapeaua de piele de langa masa de lucru sta tolanit killeru’ cu un pahar de pepsi in mana.

In fata sefului sta un teanc de CV-uri.Multe CV-uri pentru mult mai putine posturi.

Seful ia cam jumata-te din CV-uri din teanc si le arunca in cosul de gunoi.Dupa care se intoarce si zambind sadic spune:nu am de gand sa lucrez cu oameni ghinionisti.

Mda……

O.K. acum ca am reusit sa fac un dus si sa mananc ceva pot sa continui.Stiti cu ce are legatura istoria asta?Cu o stire de pe primele pagini a tuturor ziarelor de azi din Italia.Exista,pana mai ieri, in Italia,un proiect de lege care ar fi trebuit sa se voteze azi si care a picat la examen in mod clamoros.Acest proiect era denumit in mod generic „quota rosa” sau daca vreti „the pink quote” sau mai neaos „cota roz”.Aceasta cota prevedea in opinia tuturor sindicatelor ciudata de prin Italia reunite,ca 1/3(o treime)din posturile din administratia publica sa fie ocupate de femei.Alese pe motivul ca sunt femei dintre cele mai …hmm…..”femei” femei…probabil.

Argumentul cu care a fost respinsa legea aproape in unanimitate(printre votanti fiind si foarte multe femei care au respinso)este destul de simplu si de pogic:de ce sa renunt la un specialist foarte bun cu singurul defect ca e barbat pentru ca trebuie sa ajung la un numar minim de 5 femei in birou de exemplu?Total ilogic,irational si absolut neproductiv.Toata lumea a concordat ca aceasta lege ar produce in primul rand o scadere a calitatii angajatilor.Sa nu ma intelegeti pe dos cum ca femeile sunt mai proaste decat barbatii ci doar ca e un risc prea mare ca din 100 de barbati si 100 de femei candidati la 25 de posturi sa fie 50 de super genii toti barbati,iar eu in loc sa am 25 de supergenii in echipa trebuie sa renunt la 8 dintre ei pentru a fi”politically correct”.

Nimic mai adevarat insa ca logica care le-a impins pe superfeministele lu’ peste sa produca din creierele lor roz o asemenea propunere e aceiasi cu a marelui stab cititor de CV-uri….

Reclame

Despre allmostakillah

i hate stupid animals,such as:humans,unicorns and dolphins
Acest articol a fost publicat în parerea mea și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Logic

  1. cristean zice:

    tocmai acuma, in perioada asta, de ziua obligatiilor, te-ai gasit si tu cu din astea. a fost comod presu’ de la usa azi-noapte?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s